Skip to content

Rijkdom van de herfst op Puur Natuurmarkt

29 september 201543 second read

Wassenaar – Zaterdag vindt de laatste Puur Natuurmarkt van dit seizoen van 10.00 tot 17.00 uur plaats op de van Hogendorpstraat. Pompoenen, snijbiet, appels en peren vers geoogst van Hollandse bodem. De volle smaak van boerenkaas van biologische en ecologische herkomst. Wassenaarse honing, brood van de biologische bakker, pesto’s, chutney’s ,jams en taarten, waarin walnoten, kruiden en andere producten van de rijke oogst van 2015 gevangen zijn.

Salami’s en hammen ,maandenlang gedroogd in de bergen. Pies met wild van de Veluwe, gezonde sappen, maar ook vrolijke kleding, ontworpen en gemaakt door Bosnische vrouwen om hun een bestaansminimum te geven, prachtige wol uit de regio en een aantal nieuwe kramen. Vergeet ook niet om op het einde een mooie bos bloemen voor het weekeinde mee te nemen. De standhouders op de Puur Natuurmarkt kunnen in ieder geval met passie over hun producten en de ambachtelijke bereiding vertellen.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top