Skip to content

Scoutinggroep van Wassenaer van Obdam heeft groepsweekend op de Kaag

29 september 201559 second read

Wassenaar – Scoutinggroep van Wassenaer van Obdam (vWvO) heeft in het weekend van vrijdag 25 september tot en met 27 september een groepsweekend gehad op de Kaag. De bevers (meisjes en jongens van 5-7 jaar), de welpen (meisjes en jongens van 7-11 jaar), de landscouts (meisjes en jongens van 11-15 jaar) en de zeeverkenners (meisjes en jongens van 11-17 jaar) hebben een gezamenlijk scoutingweekend gehad.

Tijdens het groepsweekend werd er heerlijk gezwommen, gezeild, verschillende activiteiten gedaan, zoals vlaggenroof, marshmallows rooster, scheepskwartet en Hollandse leeuwen. Ook een kampvuur met kampvuurliedjes mocht niet ontbreken. Terwijl de bevers en welpen gingen slapen op wachtschip de Eendracht. (motortjalk van 25 meter en het drijvende clubhuis van scouting vWvO) hadden de landscouts en zeeverkenners nog een spannend cluedo nachtspel. Op zondagochtend werd er nog een stuk gevaren met de Eendracht en ook de scouts mochten zelfs nog even aan het roer staan. Maar helaas aan alle leuke dingen komt een eind, want toen we weer terug waren bij de kade stonden de ouders alweer te wachten. Moe maar met veel enthousiaste verhalen gingen de scouts naar huis. Enthousiast over scouting vWvO? Kijk dan op www.vwvo.nl of stuur een email naar info@vwvo.nl.

Tags

ScoutingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top