Skip to content

4 Oktober Feest op de zorg- kinderboerderij

2 oktober 20152 minute read

Wassenaar – Op zondag 4 oktober van 11.00 – 15.00 uur is het feest op de zorg- en kinderboerderij aan de Rodenburglaan 80. Gewoonlijk worden de dieren goed verzorgd en gevoederd door mensen met een verstandelijke beperking. Maar op 4 oktober wordt er niet in de stallen of behuizing gevoederd. Want op deze dag worden alle dieren van de boerderij uitgenodigd aan een sjiek diner dat uitgeserveerd wordt in de wei op een keurig gedekte tafel. Een spectaculair gezicht en leuk voor oud en jong om naar te kijken.

Het feest op de Rodenburglaan, staat dit jaar niet alleen in het teken van dierendag, ook ouderen uit Wassenaar worden in het zonnetje gezet. Bakkerij van Maanen, die onlangs een nieuwe winkel opende aan het Stadhoudersplein, wil iets doen voor de buurt. En in het kader van de dag van de ouderen (2 oktober), worden ouderen uit Wassenaar van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de lunch, aansluitend aan het dieren diner. Deze lunch vindt binnen plaats. U hoeft zich van te voren niet aan te melden.

In de ochtend en de middag kunnen de kinderen ponyrijden.

Programma
12.00 uur dierendiner,
13.00 uur lunch voor ouderen
13.30 -14.30 uur ponyrijden
Nu maar hopen op mooi weer!

Mocht u willen deelnemen aan de lunch voor ouderen en heeft u (rolstoel) vervoer nodig?
Belt u dan met receptie SWZ Willibrord 0705123200

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top