Skip to content

Glorie van Bach in Dorpskerk

2 oktober 201538 second read

Wassenaar – Zaterdag 10 oktober geeft de organist van de Dorpskerk, Rijk Jansen, een orgelconcert in deze kerk. Aanvang: 16.00 uur. Toegang: vrij. Na afloop van dit concert is er een opendeur-collecte om deze concerten mogelijk te houden.

Rijk Jansen is een professioneel organist en al vele jaren als cantor-organist werkzaam in de Dorpskerk. Zijn virtuoze spel en fantasierijk improvisatievermogen worden elke zondag door de kerkgangers op hoge prijs gesteld. A.s zaterdag laat Rijk uitsluitend Bach aan het woord. Geliefde werken van deze grootste componist aller tijden zullen klinken, zoals de Toccata en Fuga in F, het Concert in C moll van Bach/Vivaldi, de vierde Triosonate en daarnaast het prachtige ‘Vater unser’. Bach liefhebbers (en dat zijn er gelukkig vele) kunnen zaterdag genieten van de ‘Glorie van Bach’ !

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top