Skip to content

Blauw-Zwart vrouwenvoetbalteam volledig in het nieuw gestoken

3 oktober 201546 second read

Wassenaar – Blauw-Zwart is trots op en blij met de meiden van dit team. Ze zijn zeer enthousiast en zeer betrokken bij de club. Ze spelen een gedegen pot voetbal in de 4e klasse en laten zich zeker niet het kaas van het brood eten. Ook naast het voetbal zetten ze zich in bij allerlei clubactiviteiten. Dit alles onder de gedegen leiding van maar liefst drie trainers t.w. Peter Lubbe (trainer/coach), Johan den Heijer en Chris Theil.

Dat is een aantal sponsors niet ontgaan, dat heeft de koppen bij elkaar gestoken en ziehier het prachtige resultaat. Prachtige wedstrijdtenues, trainingspakken en tassen zijn aangeschaft door de volgende sponsors: Aandrijftechniek Technisch Bureau Koppe, Autobedrijf Brekelmans & van Wijk, Rickies Feest, HWS Hoogwerker Verhuur, A.A. Flora en LJ Sport Wassenaar.

Hierbij worden deze sponsors zeer bedankt voor hun bijdrage. Ook dank aan de Blauw-Zwart Sponsorcommisie voor de bemiddeling in deze.

Elbert van ’t Slot,
RKsv Blauw-Zwart

Tags

BlauwZwartWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top