Skip to content

Jaarlijkse ClubKasCampagne Rabobank Regio Den Haag van start

3 oktober 20152 minute read

Wassenaar – Tot zondag 25 oktober 2015 kunnen klanten en leden van Rabobank Regio Den Haag stemmen op hun favoriete club of vereniging, om zo de kas te spekken. Het totale bedrag dat Rabobank Regio Den Haag beschikbaar stelt voor de ClubKasCampagne, wordt gedeeld door het aantal stemmen. De 54 verenigingen uit de regio Den Haag die meedoen aan de ClubKasCampagne kunnen hun eigen achterban mobiliseren om zoveel mogelijk stemmen te werven. De uitslag wordt op 2 november bekend gemaakt tijdens de openingsavond van de Week van de Coöperatie in Rijswijk.

Verenigingen en clubs, die bankieren bij Rabobank Regio Den Haag, konden tot 1 september hun interesse kenbaar maken voor de Rabobank ClubKasCampagne. Hierop hebben 54 verenigingen en clubs gereageerd. Iedere klant krijgt drie stemmen, leden krijgen er vijf. Daarnaast mogen leden een dubbele stem uitbrengen, door maximaal twee keer op dezelfde vereniging te stemmen. Ze ontvangen voor de stemperiode een digitale mailing met een unieke inlogcode. Hoe meer stemmen voor de vereniging, des te hoger het bedrag dat naar de clubkas gaat. Clubs worden gestimuleerd om de achterban te mobiliseren om stemmen te werven. Daarvoor krijgen zij ‘tools’ van Rabobank Regio Den Haag.

Voor meer informatie over de ClubKasCampagne: https://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/regiodenhaag/clubkascampagne/

Tags

RabobankWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top