Skip to content

Boeiende waterpolowedstrijden

5 oktober 20152 minute read

Wassenaar – Dit weekend werden de wedstrijden op zondag gespeeld. Allereerst speelden de jongens C1. Vanaf het begin ging het spel redelijk gelijk op. Echter wist de tegenstander snel de overhand te nemen door strakke doelpunten te maken. Toch hielden de WZK mannen zich sterk en maakten nog een paar hele mooie doelpunten! Ook al was de winst voor de tegenstander, het spel van de jongens C1 mocht er zeker zijn.

Dames 1 trad aan tegen Niemo. Vanaf minuut 1 werd er fel en pittig gespeeld. Waar het de afgelopen weken erg soepel ging, kregen de dames van WZK nu meer tegenstand. Na de eerste periode stond WZK met 0-3 achter. In de tweede periode wist Denise van Houten nog twee scherpe doelpunten te maken, maar Niemo bleef de sterkere. Ondanks dat het spel van WZK goed ging, waren de dames toch niet sterk genoeg om echt terug te komen. Met doelpunten van Anouk Noordervliet en Silvia Remmerswaal kwamen de dames nog wel in de buurt, maar helaas was het Niemo die met de 5-8 winst naar huis ging. Heren 1 speelde dit weekend tegen LZ 1886 uit Leiden. Een spannende pot werd het. Mooie doelpunten van de hand van o.a. Patrick van Eijk wisten de voorsprong voor WZK na 2 periodes niet te krijgen. In de derde periode werd het spel wat feller en wist WZK dichterbij te komen, 6-6. In de vierde periode kwamen de heren van WZK op voorsprong en met nog zo’n 35 seconden te spelen stond het 8-7 voor WZK. Leiden wist door slim spel in een man meer situatie met 20 seconden nog de 8-8 te maken.

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top