Skip to content

De tienergroep is van start maar is ruimte voor meer tieners!

5 oktober 20152 minute read

Wassenaar – De afgelopen twee weken draaiden we proeflessen voor de tieners (m/v) tussen de 10- 16 jaar van Voorschoten en omgeving. We hebben gezongen, gedanst en gespeeld. We hebben gezongen op de melodien van The sound of Music, gedanst en gerockt op John Travolta en gespeeld met scenes en inspring-spellen.

Na de proeflessen werd duidelijk, dat er nog ruimte is voor meer tieners, die graag willen zingen, dansen en acteren.

Wat bieden wij:

De tienergroep krijgt wekelijks les in een combinatie van de verschillende disciplines waarbij variëteit en het individu centraal staan. Ieder kind krijgt de kans uit te blinken in de discipline die hij of zij het beste beheerst, maar ook om zich te ontwikkelen in de andere disciplines onder begeleiding van een team van kundige docenten.

De tieners repeteren niet voor een musicalproductie, maar voor een aantal optredens op Festivals en Evenementen in het seizoen 2015-2016 in de brede regio van Voorschoten en Leiden. Het seizoen loopt van oktober tot en met juni.

Er wordt lesgegeven op de donderdag tussen 16-18 uur aan de Molenlaan te Voorschoten. In de schoolvakantie geven wij geen les.

Geef je nu op om een keer te komen kijken via muziektheater.miyo@gmail.com of 0624747155

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top