Skip to content

9 tafels bij klaverjassen Run for Rio

11 oktober 20153 minute read

Wassenaar – Afgelopen donderdagavond (8 oktober) organiseerde de stichting Run for Rio wederom een klaverjasavond voor het goede doel. Er deden 36 zeer enthousiaste klaverjassers mee.

Opbrengst: fantastisch
Zoals altijd stelde Huize Willibrord haar grote zaal gratis ter beschikking. En achter de bar was een medewerkster van Huize Willibrord aanwezig (nogmaals veel dank!) om alle deelnemers van een kopje koffie en een drankje te voorzien, geholpen door Elli Kortekaas en Marius Noordover. Daarnaast had een aantal particulieren en bedrijven (LJ Sport en Overdevest Tulpen & Zo) er weer voor gezorgd dat er heel mooie prijzen te verdienen waren en dat de tafels voor de loterij ook goed gevuld waren. De totale opbrengst van deze klaverjasavond bedroeg daardoor 464 euro en was mede te danken aan Elli, Annette en Marius die veel lootjes weer aan de man/vrouw wisten te brengen.

Prijswinnaars
Alhoewel de gezelligheid ook “troef” is bij de klaverjasavonden van Run for Rio, zijn er natuurlijk toch ook altijd prijswinnaars. Deze avond werd er wederom gekaart door individuele mensen en door koppels. Bij de koppels ging de eerste prijs naar het koppel Willem Vosse/Rob Pennock met 5037 punten. De tweede prijs (een fles wijn) was voor het koppel mw. Van Steen/John Schrader met 4997 punten. De poedelprijs ging naar het koppel mw.Meijer/dhr.van Soest (3642 punten).
Bij de individuele kaarters ging de eerste prijs naar Lied Nievaart; zij haalde maar liefst 5219 punten. Tweede werd Ruud Berkhuizen met 4928 punten. De poedelprijs ging hier naar Hans Roelofs met 3763 punten. De organisatie, de kaas en de worst werden deze avond verzorgd door Annette v.d.Kooij.

Klaverjassen in oktober
De organisatie binnen Run for Rio heeft al meteen een nieuwe datum geprikt voor de volgende klaverjasavond. Deze avond zal worden gehouden in het voorjaar van 2016, te weten op donderdag 3 maart. Dus noteert u deze avond vast in uw agenda en wees erbij om de gezelligheid niet te missen en wellicht nog een mooie prijs te winnen.

Verdere informatie/Steun Wilde Ganzen
Was u verhinderd om afgelopen donderdagavond te komen en wilt u toch uw steentje bijdragen, dan kunt u uw donatie overmaken op onze bankrekening. Regelmatig wordt u door de stichting Run for Rio op de hoogte gehouden over de stand van zaken van het nieuwe project in Kenia. Hier ondersteunt Run for Rio een project van de stichting Macheo, die zich bekommert om straatkinderen, maar ook zorg draagt voor jonge moeders en kansarme gezinnen. Hierbij vindt deze stichting onderwijs van groot belang om jongeren een betere toekomst te geven. Ook verwijzen wij u graag naar de website (www.runforrio.com), waar u uitgebreide informatie kunt vinden over dit project.

Wilt u meer weten? Voor nadere informatie kunt u natuurlijk ook mailen of bellen: info@runforrio.com of John Schrader (secretaris), telefoon 070-5176236.
Wilt u nog een gift overmaken, dan volgt hier het nummer: NL 21 INGB0000193157. Tevens is er in september een overeenkomst met Wilde Ganzen getekend. Zij zullen een premie van 50% geven bij giften voor het Macheo-project die rechtstreeks zijn gestort op rekening NL 53 INGB 00000 40000 onder vermelding van St.Run for Rio. Met dank voor uw bijdrage.

Tags

Run for RioWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top