Skip to content

Honkballer S.V. Wassenaar kampioen!!!

11 oktober 20152 minute read

Wassenaar – SVW heeft zich vrijdagavond tot kampioen gekroond in de 2de klasse door in Capelle aan den IJssel met 5-15 van concurrent Euro-Stars te winnen!

De absolute climax van het seizoen stond vrijdag op het programma voor SVW. In de laatste speelronde moesten de mannen van coach Harvin Gumbs op bezoek bij medekoploper Euro-Stars spelen met als inzet het kampioenschap in de 2de klasse. Met ruim 200 meegereisde supporters uit Kerkehout ging SVW voor de titel.

SVW kwam sterk uit de startblokken en nam direct in de 1ste inning een 0-2 voorsprong door met 2 nullen een rally op te starten door honkslagen van Jason Jakobus, Mikel Vogels en Erwin van der Schrier.

Euro-Stars had erg veel last van de spanning en maakte diverse veldfouten waar SVW goed van profiteerde. Ook op de honken was SVW bij de les Jeffrey van Eijk stal het derde honk door onoplettendheid van de thuisploeg. Inmiddels stond er in de 4 inning een tussenstand van 0-8 op het scorebord SVW zat op rozen ook omdat werper Sherman Gario de slagmensen van de thuisploeg onder controle had.

In de 6de inning was de stand inmiddels naar 5-15 gebracht maar kon er niet meer worden doorgespeeld doordat het buitenveld door een dikke laag mist niet meer te zien was. Waarna het feest voor de mannen van SVW kon beginnen!

In de eigen kantine op sportpark Kerkehout werd er door spelers coaches en supporters nog een groot feest gevierd, het was immers 32 jaar geleden dat het eerste honkbalteam van de S.V. Wassenaar kampioen was geworden.

Als laatste willen de spelers alle supporters bedanken voor de steun die we het hele jaar hebben gekregen!

Werpcijfers
Sherman Gario : 3x 3-slag 3x 4-wijd en 5 honkslagen tegen in 6 innings

Slaggemiddeldes
Jason Jakobus : 4 uit 5
Mikel Vogels : 3 uit 4
Raizen Albertsz : 2 uit 5
Kelvi Martinez : 2 uit 4
Erwin van der Schrier : 3 uit 5

Tags

KampioenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top