Skip to content

Oostdorp FrightNight 2015

11 oktober 20152 minute read

Wassenaar – Nog even en dan is het weer zover: Oostdorp FrightNight 2015. Nu de zomertijd ten einde loopt en het steeds vroeger donker wordt, wagen de spoken, heksen, zombies en ander gespuis zich weer uit hun duistere onderkomens om de bewoners in de wijk Oostdorp de stuipen op het lijf te jagen.

Op vrijdag 30 oktober mogen kinderen tot 10 jaar die zich vooraf hebben aangemeld vanaf ’s avonds half 7 het Buurtcentrum aan de Zonneveldweg in. Vanaf kwart over 7 mogen de kinderen van 10 jaar en ouder naar binnen. Na een rondje door het spOOkhuis en een bezoekje aan Scouting Willibrord kunnen ze van start voor de traditionele ‘Trick or Treat’ tocht door de wijk. Daar staan uiteraard allerlei griezelige verrassingen en ontmoetingen te wachten. Ook dit jaar hebben we ons best gedaan om er weer een griezelig gezellig evenement van te maken.

Toegang en deelname is uitsluitend bedoeld voor kinderen die in het bezit zijn van een speciaal Oostdorp Frightnight polsbandje. Deze polsbandjes zijn te koop bij Feest ByMiez, de feestwinkel aan de Oostdorperweg 18.

De polsbandjes kosten € 1,00 per stuk. Geen inschrijving betekent geen polsbandje en dus geen toegang in het Buurtcentrum. Zonder polsbandje wordt ook geen snoep uitgedeeld.

Aanmelden is alleen vooraf mogelijk, dus NIET aan de zaal.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top