Skip to content

Schrijfcafé voor mantelzorgers

11 oktober 201554 second read

Wassenaar – Vanaf donderdag 15 oktober zal maandelijks een schrijfcafé voor mantelzorgers in het UVV lokaal van het van Heeckerenhuis (van Heeckerenstraat 2) plaats vinden. Elke derde donderdag van de maand bent u welkom van 14.00 tot 16.00 uur. De kosten voor deze activiteit bedragen 5 euro per keer, dit is inclusief materialen en een kopje koffie/thee. Voor deze activiteit kunt u zich opgeven bij Remke van Rooden, sociaal werker SMOW, r.vanrooden@smowassenaar.nl of 070-5110648. Maar u kunt ook aanwippen als u in de buurt bent. U wordt van harte welkom geheten door Caroline van Wilgen, counselor en ervaringsdeskundige.

Caroline van Wilgen zal u tevens helpen bij het schrijven van uw levensverhaal. Levensverhalen zijn de ervaringen uit het dagelijks leven die u meedraagt vaak zonder ze aan een ander te vertellen terwijl uw hart en hoofd daar wel behoefte aan heeft. Als mantelzorger heeft u geen doorsnee leven en is het niet altijd gemakkelijk om daarin ook nog ruimte en tijd vrij te maken voor wat u zelf beleeft. Met deze inspirerende schrijfmiddagen kunt u in ieder geval eens ervaren wat het u geeft.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top