Skip to content

Wassenaarse Vakantiekampen: Reünie voor de samenzweerders van De Zevensprong

12 oktober 20152 minute read

Wassenaar – We naderen de herfstvakantie, een goede reden om nog eens bij elkaar te komen om de herinneringen van afgelopen zomervakantie door op te halen. Op 8 augustus vertrok vanuit Wassenaar een luxe touringcar richting de bossen rondom Amersfoort. Als snel waren de kinderen verwikkeld in het spannende avontuur van de Zevensprong. Een spannend boek van Tonke Dragt dat werkelijkheid werd …

Hoe dat zo kon komen zullen we zaterdag 17 oktober 2015 vanaf 19:00 uur tot 20:30 uur terug kunnen zien tijdens de reünie. Guido, één van de medewerkers, heeft een prachtige film gemonteerd van de videobeelden die tijdens kamp zijn gemaakt. Ook toont de Wassenaarse Vakantiekampen (WVK) de foto’s van die week. Ouders, de kinderen, maar vooral ook kinderen die volgend jaar ook graag op kamp gaan worden door de organisatie uitgenodigd om vooral de sfeer eens te proeven van dit dreamteam dat ieder jaar zo’n onvergetelijke kampweek organiseert voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Dus ook wanneer je niet mee bent geweest en je wil graag mee. De WVK nodigt jullie uit om er bij te zijn! Het kamp kost voor wie tijdens de reünie beslist dezelfde kampprijs als afgelopen jaar (109,- euro). Late beslissers betalen de kampprijs die vanaf 2016 geldt, namelijk 114,- euro. Het kamp zal volgend jaar gehouden worden van zaterdag 13 augustus tot 20 augustus en er is slechts plaats voor 30 kinderen. De WVK raadt aan niet te lang te twijfelen. Vragen? Mail naar wvk.info@gmail.com of stel ze tijdens de reünie. Op de website www.wassenaarsevakantiekampen.blogspot.nl is meer info te lezen.

Reünie-adres: Dr. Mansveltkade 9, nabij de sporthal en Blauw Zwart, herkenbaar aan de kleurrijke kunstzinnige graffiti op de buitenmuur.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top