Skip to content

Nieuws van het Leercentrum Wassenaar

13 oktober 20152 minute read

Wassenaar – In dit nieuwe seizoen zijn we alweer met 2 nieuwe cursussen voor iPad gestart; op woensdagmorgen- en middag. Daarna, in november, zijn weer nieuwe cursussen gepland waarvoor u zich aan kunt melden.

Ook voor tablets met het Android operating systeem (b.v. Samsung, Acer, etc.) is een nieuwe cursus gepland eind oktober; hiervoor hebben we voldoende aanmeldingen om de cursus door te laten gaan, maar er is nog een aantal plaatsen vrij voor geïnteresseerden.

Ook komt er een nieuwe cursus Windows 10 op de dinsdagochtenden van 27 oktober en 3 november. Deze cursus is bedoeld voor mensen die overgestapt zijn van Windows XP, Windows 7 of 8 naar Windows 10 en zijn bedoeld om snel hiermee vertrouwd te maken. Ook bij deze cursus zijn nog een aantal plaatsen vrij. Bij de cursus hoort een boek van Visual Steps/SeniorWeb dat u naar believen kunt aanschaffen.

Voor alle cursussen geldt: neem uw eigen laptop pc of tablet mee zodat u hierop de oefeningen kunt doen (s.v.p. de voeding niet vergeten!).

Wilt u meer weten kijk dan op onze website: www.leercentrumwassenaar.nl

Aanmelden kan: op ons telefoonnummer 06-10735360. Ook zijn wij in ons Leercentrum aan de Van Heeckerenstraat aanwezig op de inloop middagen iedere 3e. dinsdagmiddag van de maand (eerstvolgende: 17 nov. van 14.00 tot 16.00 uur). Overigens zijn er ook inloopmiddagen op de 1e. dinsdag van de maand; deze worden gehouden in onze bibliotheek en heten: digitaal spreekuur (eerstvolgende: 3 nov. a.s. van 14.00 tot 16.00 uur).

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top