Skip to content

Informatiemiddag vaarvakantie Duitsland van 15 november t/m 20 november

14 oktober 201554 second read

Wassenaar – Donderdag 15 oktober om 14.30 uur is er in het restaurant van SWZ Willibrord een informatiemiddag voor de huidige gasten en gasten die zich nog niet hebben opgegeven voor de vaarvakantie.

Het UIT-BUREAU is een initiatief van SWZ en organiseert evenementen, dagjes uit en vakanties. De vakantie die het UIT-BUREAU in het najaar aanbiedt is een vaarvakantie naar Duitsland. Deze vakantie is bedoeld voor iedereen van 60 jaar en ouder met of zonder zorgvraag. Dit kan alleen, samen met partner, familielid, kennis etc. Daar er nog voldoende plek is, is het ook mogelijk dat gasten buiten Wassenaar zich opgeven.

De route is als volgt:
Vertrek op zondagmiddag met de bus naar Arnhem, maandag varen naar Wesel, op dinsdag naar Keulen, vervolgens op woensdag naar Königswinter. Op donderdag meren we aan in Emmerich. Op vrijdag eindigen we de reis in Arnhem waar de bus weer staat te wachten om naar Wassenaar te rijden.

De kosten voor deze vakantie is all inclusive € 695,00. Excl. reis en annuleringsverzekering.
Voor meer informatie kunt u bellen naar Ingrid Brugman of Elly de Haan, 070 512 32 00 of via info@uitbureauwassenaar.nl.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top