Skip to content

Tweede Herdenkingsconcert op zondagmiddag 1 november, in de Dorpskerk

19 oktober 201554 second read

Wassenaar – Op zondagmiddag 1 november vindt het tweede Herdenkingsconcert plaats in de Dorpskerk. De organisatie van dit concert vindt plaats vanuit de Raad van Kerken Wassenaar, in nauwe samenwerking met de diverse uitvaartondernemers die in en vanuit Wassenaar werkzaam zijn. Dit concert is bedoeld voor alle mensen die in het afgelopen jaar of eerder hun naaste of een dierbaar familielid hebben verloren en nu hun gedachtenis willen eren en herdenken.

Daartoe voeren het Wassenaars kamerkoor en kamerkoor Via Regalis uit Leiderdorp onder leiding van dirigent Geerten van de Wetering twee muziekwerken uit, van de componisten Max Reger en Maurice Duruflé. Hieraan werken de solisten Rijk Jansen(orgel), Vera Fiselier(mezzosopraan) en Hidde Kleikamp(bariton) mee. Tussen het motet van Reger en het Requiem van Duruflé spreken twee voorgangers vanuit de Raad van Kerken een verbindende tekst uit.

Iedereen wordt bij deze van harte uitgenodigd om zijn of haar dierbare overledenen mee te gedenken bij dit Herdenkingsconcert. Dit concert begint om 16.00u op zondagmiddag 1 november en is voor iedereen vrij toegankelijk.

Herdenkingsconcert op zondagmiddag 1 november,
Aanvang 16.00u, locatie Dorpskerk aan het Plein in Wassenaar.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top