Skip to content

Winst voor Badmintonclub Wassenaar 1 & 2

19 oktober 20152 minute read

Wassenaar – Voor deze week stonden er thuiswedstrijden op het programma. Wassenaar 1 wist BC Leiden met 7-1 naar huis te sturen. Wassenaar 2 won 5-3 van Bacluvo uit Voorhout. De overige teams wisten helaas niet te winnen. Wassenaar 3 moest hun meerdere erkenen aan Voorburg 2-6. Wassenaar 4 verloor met dezelfde stand van BKN. En Wassenaar 5 wist net niet te winnen van Lekkerkerk de wedstrijd eindigde met 3-5. Voor alle verslagen neem even een kijkje op www.bcwassenaar.nl

Team 2 van BCW speelde vandaag tegen team 2 van Bacluvo. De dames Sabine en Sanne mochten vandaag extra aan de bak met 3 wedstrijden, aangezien teamgenoot Scarlet er even heerlijk een weekendje tussenuit was. Je kunt Sabine niet blijer maken dan te mogen singelen, dus haar dag kon al niet meer stuk.

Vandaag werd er voor de variatie eens gestart met de damesdubbel. De eerste set verliep soepel en werd vrij gemakkelijk gewonnen. Helaas konden de dames dit spel niet doorzetten. In de tweede en derde set werd er veel uit of mis geslagen waardoor de dames van Bacluvo er met het eerste winstpunt vandoor gingen, balen! Aan de heren Maarten en Remco de taak om dit even gelijk te trekken. Dit deden zij dan ook in een spannende 3-setter, toppers!

Vervolgens werden de eerste singles gespeeld, vanuit BCW vertegenwoordigd door Dennis en Sanne. Waar Sanne wist te winnen in 2 sets, had Dennis het een stuk zwaarder en zag hij zijn tegenstander er helaas na 3 sets met de winst vandoor gaan. Jammer Den, op naar een revanche bij de mix!

Als 2e heer mocht Maarten aan de bak en hij wist voor het eerst in zijn badmintoncarrière te winnen in een prachtige 2-setter, lekker bezig Maart!
Sabine, die al stond te popelen om de baan om te gaan, mocht aantreden als 2e dame. Helaas moest zij haar wedstrijdpunt afstaan aan Bacluvo.
Zoals (bijna) altijd werd er met een 3-3 tussenstand gestart met de laatste mixpartijen. Remco en Sanne mochten als eerste de baan op en wonnen zeer beheerst in 2 sets. Dennis en Sabine maakten het een stuk spannender, maar konden in de 3e set toch het laatste winnende punt naar zich toe trekken! Met een 5-3 einduitslag haalt team 2 de eerste overwinning binnen! Topteam! 🙂

Natuurlijk werd de middag afgesloten met het onderdeel ‘heel team 2 bakt’, waarbij Dennis vandaag de meesterbakker was. Bedankt voor de lekkere cake Den!

Tags

BadmintonWassenaarWinst
Gerelateerde artikelen
Back To Top