Skip to content

WZK Tri-Teamers succesvol in Delft en Amsterdam

20 oktober 20152 minute read

Wassenaar – Dit weekend hebben WZK Tri-Team leden, Richard de Smit en Louise Dobson, in voorbereiding op het komende Zorg & Zekerheid Circuit deelgenomen aan een kleine gezellige wedstrijd bij AV’40, de Delftse Houtloop.

Onder ideale weersomstandigheden hebben zowel Richard als Louise de eerste plaats behaald. Richard is op de 10 km gefinisht in een tijd van 38:34 en Louise heeft met een tijd van 25:17 een nieuw persoonlijk record op de 5 km gelopen.

In Amsterdam heeft de pasgetrouwde Tri-Teamer Henk Grimbergen zijn eerste marathon gelopen in een supertijd van 4.23.51. Tri-Team is trots op deze lopers en is ervan overtuigd dat het komende seizoen meer goede resultaten zullen volgen.

Bent u geïnteresseerd in trainingen bij WZK Tri-Team? Na de succesvolle beginnerscursus ‘Start to Run’ gaat aanstaande zaterdag (9.30 -11.00 uur) de vervolgcursus ‘Run to the Start’ van start. Deze cursus bereidt lopers voor op een leuke 5 kilometer wedstrijd in december en is geschikt voor iedereen die (ten minste) 15 minuten continu kan hardlopen.

Dit is uw kans om in een gezellige sfeer uw uithoudingsvermogen te vergroten en uw hardlooptechniek te verbeteren. Ben je een meer ervaren loper en wil je gericht trainen voor langere afstanden, zoals 10 km, een halve of zelfs een hele marathon, ook dan ben je bij WZK-Tri-Team aan het goede adres.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wil Grim (06 5066 2443) of Henny de Kievit (06 4600 5227).

Tags

WassenaarWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top