Skip to content

Wanderlust live in Kakafonie bij Midvliet FM

21 oktober 20152 minute read

Wassenaar – Op zondag 25 oktober om 13:05 uur komt de formatie Wanderlust naar de studio van Midvliet FM om hun muziek te laten horen. Ze zullen live spelen tijdens de uitzending. Wanderlust is een tweemans formatie en bestaat uit twee jongens van 17 jaar oud uit Leidschendam en Ypenburg. Zo’n vijf jaar geleden zijn ze met z’n tweeën begonnen met een scala aan countrynummers. Later hebben een drummer, een bassist en nog een gitarist zich bij het duo gevoegd en is dit uitgegroeid tot de band Takeaway Facepalm.

Na een jaar stil geweest te zijn als duo, hebben ze de draad weer opgepakt en zijn nu alweer flink wat maanden aan de weg aan het timmeren met z’n tweeën. Het repertoire is uitgebreid van country, naar alles in de pop(rock) sferen, naar oude akoestische rock en nieuwe top 40 nummers.

Op zondag 25 oktober kun je om 13:05 uur in Kakafonie bij Midvliet FM nader kennismaken met Wanderlust en uiteraard hoor je hun muziek, live gespeeld in de studio van Midvliet.

Midvliet FM is in de ether te beluisteren op 107.2 MHz. en 107.9 MHz., via de kabel op 92.9 MHz, via Ziggo digitaal kanaal 41 (kabelkrant en tv) of kanaal (1)916 (radio), via Ziggo analoog kanaal 45 en via de website. Informatie over Midvliet vindt u ook op: www.midvliet.com.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top