Skip to content

Hulp gevraagd!

26 oktober 20152 minute read

Wassenaar – Wij zijn drie studenten van de Haagse Hogeschool die zich inzetten voor het goede doel ‘Estrela da Favela’. Deze stichting zet zich in voor de toekomst van kansarme kinderen in de sloppenwijken van Rio de Janeiro.

Edwin Roodenburg, de oprichter van deze stichting, beheert een schooltje in Rio waar hij samen met zijn team deze kinderen door middel van onderwijs en sport basisvaardigheden bijbrengt. Dit is nodig, omdat kinderen anders al op vroege leeftijd in aanraking komen met drugs, prostitutie en criminaliteit. Echter, door gebrek aan openbaar vervoer is de reis van en naar het schooltje voor zowel docenten als leerlingen lang en uitputtend. Zij lopen dagelijks twee uur heen en twee uur terug.

Ons doel is om binnen twee weken €2500,- op te halen, waarmee een bus gefinancierd kan worden. Deze bus kan worden ingezet om de docenten en leerlingen naar school te brengen, zodat er meer tijd en energie overblijft voor onderwijs.

Als inwoner van Wassenaar hoop ik, Iris van der Moolen, een beroep op u te mogen doen. U kunt ons heel simpel helpen door te doneren via onderstaande website.

https://www.onepercentclub.com/go/projects/meer-tijd-voor-onderwijs-in-rio

Via deze site kunt u elk gewenst bedrag invullen, dit kan al vanaf vijf euro. Nadat u heeft aangegeven welk bedrag u wilt doneren, kunt u onderaan de pagina op ‘doneer als gast’ klikken. In dat geval hoeft u geen persoonlijke gegevens achter te laten. Alvast bedankt!

Iris van der Moolen

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top