Skip to content

Koorruïneavond 5 november a.s. over ‘De participatiesamenleving’

26 oktober 20152 minute read

Wassenaar – Op 05 november is mw drs M.A.M. Barth, voorzitter van de Eerste Kamerfractie van de PvdA, te gast in de Koorruïne van de Dorpskerk. De zorg is in ons land van hoge kwaliteit. Veel Nederlanders zijn trots op de solidariteit die de basis vormt van het zorgstelsel. Waarom was het dan nodig om de zorg op de schop te nemen zoals het tweede kabinet Rutte heeft gedaan? Is de zorg inderdaad uitgeleverd aan de markt? Heeft de zorg nog toekomst of is het gedaan met de solidariteit? Over deze vragen houdt Marleen Barth de Koorruïnelezing.

mw drs M.A.M. Barth is voorzitter van de Eerste Kamerfractie van de PvdA, en vicevoorzitter van de beroepsorganisatie van apothekers, de KNMP. Tussen 2008 en 2013 was mw Barth voorzitter van GGZ Nederland, de branchevereniging van de geestelijke gezondheidszorg. Barth was tevens acht jaar parlementair journaliste van dagblad Trouw en vier jaar Tweede Kamerlid.

De avond start om 20.15 uur en eindigt, met onderbreking van een koffiepauze, om 22.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om, met een glas wijn, na te praten. De kosten bedragen € 7,50. Koffie en een glas wijn na afloop zijn bij de prijs inbegrepen. Opgave : Marianne Karman, T 070-5115705 (na 17.00 uur). E mkarman@pkn-wassenaar.nl of via het contactformulier op de website www.pknwassenaar.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top