Skip to content

Van Woesik zeilt tegen Van Wassenaer Obdam

26 oktober 201553 second read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag hebben de Zeeverkenners van Van Woesik op de Kaag een wedstrijd gezeild tegen de Zeeverkenners van Scouting van Wassenaer van Obdam. Het was een spannende en gezellige strijd, maar uiteindelijk is Van Woesik eerste geworden.

De Bevers hebben eerst balspellen gedaan en heerlijk op de trampoline gesprongen. Daarna hebben ze samen mooie hutten gebouwd. De kinderen waren zo enthousiast dat de hut steeds groter werd. De welpen hebben na het postbodespel marshmallows gewarmd boven een kampvuur. Dat is altijd leuk en spannend en het smaakt heerlijk als je veel gerend hebt. En de Junioren hebben vlaggenroof gedaan. Zij hebben ook nog zelf pizza’s gebakken en samen opgegeten.

Aankomende vrijdag gaan de Welpen, Junioren en Zeeverkenners Halloween lopen. Dat belooft een spannende avond te worden. En zaterdag is de laatste zeilopkomst van dit kalenderjaar.

Ook uw kind is van harte welkom bij onze scouting. Uw kind mag drie keer gratis meedraaien voordat hij of zij lid hoeft te worden. Informatie kunt u vinden op onze site www.vanwoesik.com en bij onze stafleden.

Tags

ScoutingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top