Skip to content

De Ommedijk te gast in Kakafonie bij Midvliet FM

30 oktober 201553 second read

Wassenaar – Op zondag 1 november is de formatie De Ommedijk te gast in Kakafonie. De Ommedijk is de enige echte De Dijk-tributeband. Deze zevenkoppige formatie is afkomstig uit de Leidse regio.

De Ommedijk speelt niet alleen alle hits van De Dijk maar gaat er ook ‘omheen’. De Ommedijk waagt zich ook aan de liedjes die De Dijk niet meer speelt of zelfs nog nooit live hebben laten horen. Ook alle hits worden uiteraard ten gehore gebracht. Met een volledige bezetting wordt één van de beste bands van Nederland muzikaal geëerd.

Met een groot hart laten ze het gebeuren, met of zonder slechte gewoontes, dansen met nieuwe laarzen, of lekker onderuit. Iedereen mag binnenkomen zonder kloppen want niemand kan het alleen, als ze er niet is, weet je ze komt terug. Een avond met De Ommedijk wordt mooi en we beginnen pas als het golft totdat men zegt: zo is het goed.

Op zondag 1 november om 12:30 uur kun je in Kakafonie bij Midvliet FM nader kennismaken met De Ommedijk en uiteraard hoor je muziek van deze band.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top