Skip to content

Digitaal Spreekuur in Bibliotheek Wassenaar

1 november 201533 second read

Wassenaar – Heeft u vragen over uw computer, notebook, software of tablet? Kom dan naar het Digitaal Spreekuur in Bibliotheek Wassenaar. Dinsdag 3 november 14.00-16.00 uur staan vrijwilligers van het Leercentrum Wassenaar voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

U kunt bijvoorbeeld vragen stellen als:
• Hoe moet ik mailen met mijn IPad
• Hoe werkt Facebook
• Ik snap iets niet van Windows 8.1
• Wat zijn leuke apps
• Heb ik een virus op mijn laptop

Het Digitaal Spreekuur is gratis en voor iedereen die een vraag heeft omtrent computer, software, iPad of Android Tablet. U kunt gewoon binnenlopen, iedereen is van harte welkom! Er is (gratis) WIFI aanwezig.

Data: 3 nov – 1 dec
Tijd: 14.00 – 16.00 uur
Gratis toegang

Tags

OBVWSpreekuurWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top