Skip to content

Halloween bij Badmintonclub Wassenaar

2 november 20152 minute read

Wassenaar – Afgelopen weekend was Wassenaar helemaal in de ban van Halloween. Dit was ook te merken bij de badmintonvereniging BC Wassenaar. Zaterdagochtend vond namelijk het Halloweentoernooi plaats in de sporthal. Alle jeugdleden mochten voor dit toernooi een vriendje/vriendinnetje meenemen en ook mochten zij zich verkleden. Ook de Activiteiten commissie was verkleed voor deze ochtend.

Naast dat iedereen zich had verkleed, was de zaal ook in de Halloweensfeer. De lichten van de zaal waren deels uit, maar om de zaal toch wat meer te verlichten waren er feestlichten en boxen gesponsord door Lifetrack. Dit maakte het een nog groter feest.

Naast het gefeest moest er natuurlijk ook gebadmintond worden. De kinderen speelden in duo’s wedstrijden en met die wedstrijden konden zij punten verdienen. Alle kinderen waren hierdoor fanatiek aan het badmintonnen en er werden mooie wedstrijden gespeeld. Maar zo als bij alle wedstrijden kan er maar een duo de winnaar zijn. Dit jaar werd het Halloweentoernooi gewonnen door Kai en Ryan. Op de tweede plaats eindigde Quinten en Nikolaj. Natuurlijk werden er ook prijzen uitgedeeld voor de kinderen die het leukst verkleed waren. Het leukst verklede duo van deze ochtend waren Kaitlin en Vera, maar omdat er 4 andere kinderen ook leuk verkleed waren verdiende zij ook een prijs. Dit waren Bente, Borga, Sebastiaan en Isabel.

De Activiteiten commissie vindt dat deze ochtend zeer geslaagd was en wij kijken uit naar de volgende activiteit!

Tags

BadmintonWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top