Skip to content

Onthulling beeldmerk Soldaat van Oranje

2 november 201529 second read

Wassenaar – Met een galavoorstelling is vrijdagavond het vijfjarig bestaan van de musical Soldaat van Oranje gevierd. ’s Middags werd al een monument onthuld op het voormalige marinevliegkamp Valkenburg. Burgemeester Jan Hoekema onthulde samen met de burgemeesters van Katwijk en Noordwijk een manshoge V. Deze letter is al vijf jaar het beeldmerk van de succesvolle musical en staat voor ‘Victorie’.

En het einde van de musical is nog niet in zicht. Telkens wordt de speelperiode met drie maanden verlengd. Inmiddels hebben 1,8 miljoen mensen de musical gezien, die zich ontpopt heeft tot de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top