Skip to content

Blijf op de hoogte met Omgevingsalert

3 november 20152 minute read

Wassenaar – De gemeente Wassenaar heeft een nieuwe app voor vergunningen: de Omgevingsalert. Met deze app bent u direct en altijd op de hoogte van de aangevraagde en verleende vergunningen in de gemeente Wassenaar. In de app vindt u onder andere omgevingsvergunningen, APV-vergunningen en verkeersbesluiten. Ook steeds meer informatie over bestemmingsplannen komt beschikbaar via de app.

Wethouder Sabine Verschoor (dienstverlening): “Deze app is een nieuwe stap in het verbeteren van onze digitale dienstverlening aan inwoners en ondernemers. Met één druk op de knop bent u nu op de hoogte van de gemeentelijke publicaties bij u in de buurt.”

De nieuwe app is een aanvulling op de manier waarop de gemeente vergunningen bekendmaakt. Dit gebeurt via de gemeentepagina in De Wassenaarse Krant.

Stel zelf in wat u wilt volgen
In de app kunt u eenvoudig aangeven over welk gebied, met een straal van maximaal één kilometer, u gemeentelijke publicaties wilt ontvangen. De locaties waarvoor een vergunning is aangevraagd of verleend, worden weergegeven op een digitale kaart. Ook kunt u instellen dat u automatisch een berichtje ontvangt bij een nieuwe bekendmaking. De bekendmakingen blijven acht weken zichtbaar in de app. De app kunt u gratis downloaden voor Android en Apple.

Aansluiten op de behoefte aan digitale dienstverlening
Met de Omgevingsalert sluit de gemeente Wassenaar aan op de groeiende behoefte aan digitale en mobiele diensten. Door toepassing van moderne technologieën werkt de gemeente aan een tijdige, duidelijke, klantgerichte en toegankelijke dienstverlening. Zo kun je straks via een speciale toepassing de voorbereidingen voor je huwelijk volledig vanuit huis regelen. Ook kunt u voor steeds meer andere diensten terecht op de website www.wassenaar.nl.

Kijk voor meer informatie op www.omgevingsalert.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top