Skip to content

Fietsverlichtingsactie 2015

3 november 201539 second read

Wassenaar – Afgelopen zaterdagochtend verwelkomde Ada Meltzer, voorzitter van de Fietsersbond in Wassenaar, als een van de eersten Bert Doorn. De verkeerswethouder liet zijn fietsverlichting nakijken door Marco van Duivenvoorde. De wethouder kreeg van de eigenaar van Marco’s Tweewielers een pluim – zijn verlichting was om door een ringetje te halen.

Later op de dag meldde de ene fietser na de andere zich voor nieuwe batterijen, een kapot lampje of zelfs een compleet nieuw achterlicht omdat het oude eraf gereden was. Tegelijkertijd deelden de mensen van de Fietsersbond folders uit aan voorbijgangers, waarin nog eens gewezen werd op het belang van een goed werkende verlichting voor de eigen en andermans veilgiheid. “Opnieuw een geslaagde verlichtingsactie”, zei Ada Meltzer op het einde van de dag, “al zagen we wat minder mensen dan verleden jaar.”

Tags

FietsverlichtingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top