Skip to content

Halloween bij scouting van Wassenaer van Obdam

3 november 201539 second read

Wassenaar – Op zaterdag 31 oktober was het weer griezelen geblazen bij scoutinggroep van Wassenaer van Obdam (vWvO). Om 17:30 uur waren alle heksen, tovenaars en andere griezels aanwezig en na een groepsfoto en een griezelmodeshow was het tijd om te gaan genieten van een heerlijke halloweenmaaltijd.

Na het eten gingen de griezels in kleine groepjes het bos in om op zoek te gaan naar heksen, vampiers, een skelet, plaaggeest en andere griezelfiguren. Bij elk griezelfiguur kregen de griezels een ingrediënt, voor het toverdrank. Hoewel het best wel spannend en moeilijk was om alle ingrediënten te vinden, is het gelukkig wel gelukt. Na het inleveren van de ingrediënten in de heksenketel was het tijd om naar huis te gaan. Meer informatie over scouting vWvO kijk op www.vwvo.nl.

Tags

ScoutingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top