Skip to content

Wassenaar beter op de kaart dankzij informatieborden

4 november 201550 second read

Wassenaar – De gemeente plaatst binnenkort in samenwerking met Suurland Outdoor op zeven locaties in Wassenaar digitale informatieborden. Wethouder Bert Doorn (Beheer Openbare Ruimte) tekende hiertoe een overeenkomst met het bedrijf. Wethouder Doorn: ‘Wassenaar is een energiek dorp waar veel activiteiten plaatsvinden. Dankzij de komst van de digitale informatieborden worden inwoners en voorbijgangers hier extra op geattendeerd. Zo zetten we Wassenaar nog beter op de kaart!’.

De digitale informatieborden bestaan uit een tekstdeel en een reclamedeel. De informatieborden kunnen naast de aankondiging van evenementen ook een gemeentelijke mededeling of waarschuwende boodschap bevatten bij omleidingen, ernstige gladheid of andere calamiteiten. Op het reclamedeel kunnen lokale ondernemers adverteren. De reclame-inkomsten zijn voor Suurland Outdoor, waarmee de kosten voor onderhoud van de borden worden gedekt.

Evenementen aanmelden
Alle verenigingen en instellingen in Wassenaar worden van harte uitgenodigd om hun evenementen bij de gemeente aan te melden voor publicatie op de digitale borden. Uiteraard komen hier wel een aantal spelregels bij kijken. Meer informatie hierover is te vinden op: www.wassenaar.nl/digitaleborden.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top