Skip to content

Michelle van Min te gast in Kakafonie

5 november 20152 minute read

Wassenaar – Op zondag 8 november om 13:05 uur is Michelle van Min uit Voorburg te gast in Kakafonie. Michelle is singer-songwriter en maakt al jaren prachtige muziek. Onlangs bracht ze haar tweede album met zeven nummers uit en dat wil ze graag komen laten horen. De titel van haar cd is ‘Screaming my name’. Michelle is te horen geweest op onder meer Radio 2, 3FM, Radio Veronica (ze trad live op in De Vorstin in Hilversum voor Countdown Café), Den Haag FM en Omroep West en natuurlijk op Midvliet FM waar ze diverse malen live heeft opgetreden. Ook was ze te gast in het veel bekeken tv-programma De wereld draait door.

Michelle van Min treedt geregeld op en was in 2013 onder meer te zien op het festival Schollenpop in Scheveningen. Op Youtube zijn verschillende clips van haar te bekijken en voor Bevrijdingsdag nam ze een speciaal nummer op.

Op zondag 8 november om 13:05 uur kun je bij Midvliet in Kakafonie nader kennismaken met Michelle Van Min en uiteraard wordt er muziek van haar laatstverschenen cd gedraaid.

Midvliet FM is in de ether te beluisteren op 107.2 MHz. en 107.9 MHz., via de kabel op 92.9 MHz, via Ziggo digitaal kanaal 41 (kabelkrant en tv) of kanaal (1)916 (radio), via Ziggo analoog kanaal 45 en via de website. Informatie over Midvliet vindt u ook op: www.midvliet.com.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top