Skip to content

Winter Tikibad ingeluid door jonge veelbelovende dichter uit Bleiswijk

5 november 201536 second read

Wassenaar – Vandaag was Ruben Koornneef te gast in het Tikibad van Duinrell. Zijn juf, mevrouw Yvonne Groenewold-Van Velzen van CBS De Poort uit Bleiswijk, attendeerde Duinrell op een door hem geschreven lofdicht over zijn bezoek aan het Tikibad.

De medewerkers van Duinrell waren onder de indruk van zijn dichtkunsten en nodigden Ruben uit om de winter te komen inluiden. Ondersteund door zijn vrienden en ouders luidde Ruben de bel met verve als symbool van de start van het winterseizoen op Vakantie- en attractiepark Duinrell met aangepaste openingstijden. (www.duinrell.nl/tikibad)

De woensdagmiddag en de weekends zijn voor families met kinderen bij uitstek geschikt voor een bezoek aan het subtropische Tikibad. De veelbelovende dichter kon hier volledig mee instemmen.

Tags

DuinrellTikibadWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top