Skip to content

Jeroen van der Veer “De Mattheus Passion, lijden of leiden”

6 november 201543 second read

Wassenaar – Op zondag 15 november zal Jeroen van der Veer tijdens een bezinningssamenkomst in de NPB Wassenaar spreken over dienend leiderschap, waarbij hij een link legt met de Mattheus Passion. Zoals velen van u weten heeft Jeroen van der Veer een groot aantal jaren bij Shell gewerkt, waarvan de laatste 13 jaar als president-directeur.

Wendy Rijken (harp) zal haar bijdrage leveren aan deze ochtend. Zij is geen onbekende en heeft al vaker haar medewerking verleend aan bezinningssamenkomsten in de NPB. Ook treedt zij regelmatig op in de Promenade concerten van de Dorpskerk. Afgelopen zomer werd dat concert door de buitengewoon slechte weersomstandigheden afgelast. Des te trotser zijn wij dat wij nu in een binnenomgeving naar haar kunnen luisteren!

De bezinningssamenkomst begint om 10.30 uur in het gebouw van de Vrijzinnigen NPB Wassenaar, Lange Kerkdam 46 in Wassenaar.
Iedereen is van harte welkom, er vindt -zoals gebruikelijk- een collecte plaats.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top