Skip to content

Repair Café Wassenaar op woensdag 11 november tussen 13:30-16:00 uur

9 november 20152 minute read

Wassenaar – Heeft u kapotte spullen die u graag gerepareerd zou zien? Koffiezetapparaten. waterkokers, lampen, broodroosters,stofzuigers, CD spelers, kleding, textiel, speelgoed… wat kapot is kan wellicht gemaakt? Bij het Repair Café helpen we uw spullen een duurzamer leven te geven. Dat spaart het milieu én uw portemonnee.

U bent welkom met uw spullen in de zaal van Gemiva-SVG Warenar. De ingang vindt u aan de linker zijkant van theater de Warenar, tegenover de van Heeckerenschool, en is aangegeven met Repair Café affiches.

In de gezellige ruimte staat een team deskundige medewerkers met raad, daad en gereedschap voor u klaar. Terwijl u wacht is er thee of koffie verkrijgbaar, tegen kostprijs. Tip: in de loop van de middag wordt het vaak wat minder druk! Uiteraard blijft u zelf verantwoordelijk voor het resultaat. We vragen een vrijwillige bijdrage voor de kosten.

Het Repair Café is elke 2e woensdag van de maand. Het volgende is op 9 december.
Het wordt georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale Wassenaar en Gemiva-SVG samen. Contactpersoon is Mechteld Nije, te bereiken op socact@vrijwilligerscentralewassenaar.nl.

Om teleurstelling, en onnodig gesleep en gesjouw met (zware) spullen, te voorkomen herinneren we bezoekers er bij deze nog eens aan dat zij slechts één product per categorie (elektra, textiel, overig) ter reparatie kunnen aanbieden. Alleen dan kunnen wij zoveel mogelijk verschillende mensen helpen. Bezoekers dienen er desalniettemin wel rekening mee te houden dat zij niet meteen aan de beurt zullen zijn en dat we bij grote drukte soms genoodzaakt zijn de inschrijving eerder te stoppen.

Tags

WarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top