Skip to content

Harten Troef Bridgedrive voor Unicef

10 november 201544 second read

Wassenaar – Laten wij met elkaar die kansen geven aan deze kinderen. Wij organiseren daarom op zaterdag 21 november in het Deijlercentrum, Hofcampweg 3 een volledig verzorgde bridgedrive, waarbij de gehele opbrengst ten goede komt aan Unicef.

We starten om 10.30 uur met koffie en wat lekkers. We spelen 8 ronden van 4 spellen. Tussendoor is er een lunch en aan het einde van de middag is de prijsuitreiking en een borrel met wat hapjes (“all inclusive”). We verstrekken meesterpunten en wij hebben mooie prijzen, o.a. twee eerste rangskaarten voor de musical Anne in Carre Amsterdam.

De kosten voor deze speciale drive bedragen € 50 per paar, inclusief koffie, thee, lunch en de borrel. De bijdrage kan overgemaakt worden op het volgende bankrekeningnummer NL17 INGB 0000 001945, t.n.v. Unicef comitee Den Haag e.o. (fiscaal aftrekbaar)

Aanmelden kan telefonisch bij Netty Lamaker 070-3834369 of bij Maria Bellekom-Vogels
06-51359334, of per email gezelligbridgen@gmail.com

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top