Skip to content

The Stream te gast in Kakafonie

12 november 20152 minute read

Wassenaar – Op zondag 15 november om 13:05 uur zijn enkele leden van de formatie The Stream te gast bij Midvliet om in Kakafonie over hun muziek te vertellen en een aantal nummers te laten horen.

The Stream is Indie en Progrock in een zesmansformatie. De muziek van frontman Jan Stroomer en zijn band valt op door catchy pianocomposities en strakke vocalenkoortjes. De invloeden zijn erg divers: van Mozart en Scarlatti tot Queen en Ben Folds. De uitzonderlijke composities worden opgevoerd met een flinke knipoog naar de bombastische shows uit de 70’er jaren. De chemie tussen de verlokkelijke dames van het koor en frontman Stroomer maken de theatrale show compleet.
In 2014 werd het conceptalbum ‘Art Nouveau’ uitgebracht. Er volgde een tour die tot in Londen en Parijs leidde. In 2015 brengt The Stream maandelijks een nieuwe song uit voor het album ‘MMXV’. De liedjes worden begin 2016 opgevoerd als een live videoclip. Kijk voor meer informatie op www.thestream.nl.

Op zondag 15 november om 13:05 uur kun je bij Midvliet in Kakafonie nader kennismaken met enkele leden van The Stream. En uiteraard hoor je hun muziek.

Midvliet FM is in de ether te beluisteren op 107.2 MHz. en 107.9 MHz., via de kabel op 92.9 MHz, via Ziggo digitaal kanaal 41 (kabelkrant en tv) of kanaal (1)916 (radio), via Ziggo analoog kanaal 45 en via de website. Informatie over Midvliet vindt u ook op: www.midvliet.com.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top