Skip to content

Sinterklaas weer veilig in Wassenaar aangekomen!

15 november 201557 second read

Wassenaar – Vandaag 15 november 2015 kwam Sinterklaas, dit keer niet een week maar een dag later dan de landelijke intocht, aan in Wassenaar. Het feest begon vanaf 12:45 bij de haven, waar het voorprogramma werd verzorgd door de Rocking Angels.

Om stipt 13:20 kwam Sinterklaas aan in de haven waar honderden kinderen hem toezongen. En loco-burgemeester Bert Doorn de goedheiligman welkom heette in Wassenaar. Voordat Sinterklaas begon aan de Sint- en Pietenoptocht, werd hij nog getrakteerd op enkele optredens en spelen voor de pieten. Na de geweldige optredens was het tijd om in de koets te springen en te starten met de Sint- en Pietenoptocht door het centrum van Wassenaar. De stoet eindigde op het evenementenplein bij de van Hogendorpstraat. Op het evenementenplein werd hij wederom opgewacht door honderden kinderen en hun ouders. Maar aan elk feest komt een eind, maar natuurlijk niet voordat iedereen met Sinterklaas op de foto was geweest! En vergeet niet om allemaal je schoen te zetten vanavond!

Meer foto’s op onze Facebook-pagina

 

Sinterklaas is weer in het land. Vandaag 15 november 2015 bracht hij ook een bezoekje aan Wassenaar. Ziet u bekenden tag…

Posted by Wassenaarders on zondag 15 november 2015

Tags

SinterklaasWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top