Skip to content

Groep 8 van de Nutsschool in Wassenaar neemt Midvliet over

16 november 20152 minute read

Wassenaar – Midvliet FM wordt tijdelijk Nuts FM. In het kader van de jaarlijkse techniekdag neemt groep 8 van de Nutsschool in Wassenaar op vrijdag 20 november van 9:30 uur tot 14:00 uur het roer over van de programmamakers van Midvliet.

Onder begeleiding van de radio- en tv-makers van Midvliet leren zij live radio maken en televisieopnames verzorgen. Ze leren de kneepjes van het vak achter de tv-camera’s en gaan presenteren en interviewen. De activiteiten in de studio aan de Damlaan 35a in Leidschendam zullen volledige live op de radio en deels live op televisie te volgen zijn met videoregie en meerdere op afstand bedienbare camera’s. De leerlingen verzorgen de techniek, de presentatie en de muziek. Ook de regionale en lokale nieuwsvoorziening op de radio zal door hen verzorgd worden. Nieuws dat zij bepalen en waarvan zij vinden dat de regio dat moet weten. En er wordt een journaal/magazine gemaakt met een redacteur, regisseur, cameraman/vrouw en autocue.

Luisteraars en kijkers van Leidschendam-Voorburg en Wassenaar let op, want op vrijdag 20 november van 9:30 uur tot 14:00 uur klinken en zien de programma’s van Midvliet er heel anders uit dan u normaal gewend bent en zal het een verrassing zijn wie de leerlingen van groep 8 gaan interviewen in de live programma’s van NUTS FM. Opnames die niet live te zien zijn op vrijdag, kunt u daarna terugzien via www.midvliet.nl “TV gemist”. Vanaf 14:00 uur is Midvliet weer normaal te bekijken en te beluisteren, zoals u gewend bent.

Midvliet is te ontvangen op:
Radio: ether FM 107.2 en 107.9 MHz Ziggo FM 92.9 en (1)916 digitaal; televisie via kanaal 41 digitaal, kanaal 45 analoog en radio/tv via www.midvliet.nl

Tags

NutsschoolWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top