Skip to content

Sponsorovereenkomst rotonde Hofcampweg

18 november 201533 second read

Wassenaar – Wethouder Bert Doorn en Henk Bos van Bos Tuingereedschappen hebben op woensdag 4 november een sponsorovereenkomst ondertekend voor het onderhoud van de rotonde Hofcampweg/Johan de Wittstraat.

Rotondes hebben een belangrijke verkeerskundige functie. Ook zijn mooi ingerichte en goed verzorgde rotondes een visitekaartje voor het dorp. De Wassenaarse ondernemer Bos Tuingereedschappen heeft een ontwerp gemaakt voor de rotonde Hofcampweg/Johan de Wittstraat en deze vervolgens ingericht.

Doel van de sponsoring
Met de sponsoring van rotonden heeft de gemeente het doel, de betrokkenheid van ondernemers bij de openbare ruimte te vergroten. De ondernemers nemen hiermee het onderhoud door de gemeente uit handen. Als dank hiervoor mogen zij een reclame-uiting op de rotonde plaatsen.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top