Skip to content

Gaan en komen in bestuur Stichting Gehandicapten Wassenaar (SGW).

22 november 20152 minute read

Wassenaar – In de SGW-bestuursvergadering van 18 november werd afscheid genomen van de bestuursleden Paul Geerling en Hanna Gazmararian. Beiden hadden de maximale zittingstermijn van acht jaar er op zitten.

Voorzitter Pim van de Locht memoreerde in zijn speech de inzet van Paul. In eerste instantie, na zijn afscheid als raadslid in 2006 als organisator van de rolstoeltaxi en later daarnaast ook nog als penningmeester van de Stichting. Beminnelijk en diplomatiek waren de trefwoorden die Paul mee kreeg bij de overhandiging van het afscheidscadeau in de vorm van een boekenbon. Eenzelfde boekenbon viel Hanna ten deel. Zij werd geprezen voor haar tomeloze inzet voor de groep Verstandelijk Gehandicapten en gekenschetst als volhardend, gedreven en charmant.

Als nieuw bestuurslid werd Rita van Geffen welkom geheten. Zij vertegenwoordigt in het bestuur de groep blinden en slechtzienden. Zij is zelf slecht ziend en neemt aan het verkeer deel met behulp van haar geleidehond Murdock. Zij woont nog niet zo lang in Wassenaar en is bekend van haar hardloopwerk. Met een buddy neemt zij deel aan hardloopwedstrijden, zoals recent nog aan de Dam tot Dam loop tussen Amsterdam en Zaandam. Ook was ze onlangs nog te zien in TV-spots van de Postcodeloterij. Als eerste prioriteit van Rita in het bestuur noemt zij het aanbrengen van rateltikkers bij een aantal met verkeerslichten uitgeruste oversteekplaatsen in het dorp.

Door het vertrek van Paul en Hanna zijn er momenteel twee vacatures in het SGW bestuur. Zo wordt er nog gezocht naar een penningmeester en een bestuurslid dat zich wil ontfermen over de portefeuille “verstandelijk gehandicapten”. Belangstellenden kunnen zich melden bij secretaris Marjolein Roorda van Eijsinga, telefoon 070-2200387 of via het emailadres sgwassenaar@hotmail.com

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top