Skip to content

SV Wassenaar gaat aan kop

23 november 20152 minute read

Wassenaar – Wassenaar 4 is het seizoen op een ongekende wijze begonnen. De groen-witten hebben hun eerste zes wedstrijden weten te winnen en staan daarmee bovenaan in de competitie. Afgelopen zaterdag stond er een kaker op het programma. DSO, een directe concurrent, kwam op bezoek.

Tijdens deze wedstrijd kon het publiek zien waarom het de Wassenaarders zo voor de wind gaat. Onder de lat staat de uitmuntend keepende Gario. Voor hem vormt zich een uiterst solide verdediging o.l.v. Spapens. Samen zorgen zij ervoor dat Wassenaar het minste aantal tegentreffers in de competitie te verwerken heeft. Op het middenveld is er een balans gevonden tussen controleurs zoals Den Breems en v/d Marel enerzijds en spelers met veel creativiteit en aanvallend vermogen in de vorm van Amini en Vermeer. Voorin staat het illustere duo Nell en Vrijburg, samen al goed voor meer dan 17 treffers!

Dankzij twee doelpunten van Evert Nell werd ook de wedstrijd tegen DSO in Wassenaars voordeel beslecht. Daarmee is de eerste directe aanval op de koppositie afgeslagen. Aanvoerder Vogelzang was na afloop opgetogen: “We hebben vandaag goed gespeeld tegen een lastige tegenstander, zeker de eerste helft was foutloos. Het hele team is erg gedreven en gemotiveerd , dus wie weet waar dit kan eindigen.” Ook de coach was trots op zijn team maar juicht echter nog niet te vroeg. “Voorlopig blijft de doelstelling, een plek in de top drie, gehandhaafd. Pas na de winterstop kijken we hoe we ervoor staan en volgt er een tussenevaluatie” aldus coach Krosse.

Tags

SV WassenaarVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top