Skip to content

Zeer geslaagde vakantie met UIT-BUREAU Wassenaar

23 november 20152 minute read

Wassenaar – Het UIT-BUREAU Wassenaar is een initiatief van Stichting Wassenaarse Zorgverlening (SWZ). Dit ‘reis’ bureau organiseert uitstapjes, evenementen en vakanties. Het UIT-BUREAU is bedoeld voor 60-plussers met of zonder een zorgvraag en voor mensen onder de 60 met een zorgvraag.

Van 15 t/m 20 november heeft het UIT-BUREAU een vaarvakantie georganiseerd. Oorspronkelijk zou deze reis naar Duitsland gaan, maar door een te lage waterstand in de Rijn moest er uitgeweken worden naar andere plaatsen. De reis ging van Arnhem naar Gorinchem, Antwerpen, Willemstad, Nijmegen en eindigde in Arnhem. Het weer heeft niet altijd meegezeten, maar de momenten dat we van boord konden was het droog en scheen ook af en toe de zon. De 31 gasten die mee waren, gingen graag even een frisse neus halen.

Elke avond stond er een ander programma gepland. Van een Shantykoor tot de Lange Wapper (een treintje in Antwerpen), van een quiz ‘ik hou van Holland’ tot een afsluitende avond met een one man band. Er werd volop meegezongen. De zeer enthousiaste gasten hebben het allemaal erg leuk gehad en gaan graag volgende keer weer mee.

Het UIT-BUREAU heeft voor volgend jaar twee vakanties gepland staan, van 22 t/m27 mei, deze reis gaat naar Beverwijk-Enkhuizen-Vlieland-Leeuwarden-Lemmer-Kampen. Ook heeft het UIT-BUREAU een optie genomen op de week van 27 november t/m 2 december. In deze week zullen de kerstmarkten van Dusseldorf en Keulen aangedaan worden. Bij voldoende aanmeldingen zal deze reis doorgang vinden.

Voor meer informatie over deze reizen u terecht bij Ingrid Brugman of Elly de Haan.tel: 070-5123200 of via info@uitbureauwassenaar.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top