Skip to content

Peuters van de Kievietschool op pad!

24 november 201552 second read

Wassenaar – De Monkeys van het Monkey Bos in Meijndel kregen onlangs een gezellig bezoek. De peuters van de Kievietschool gingen samen met hun ouders een herfstluchtje scheppen tijdens de jaarlijkse herfstwandeling. Bewapend met mandjes en emmertjes gingen de peuters van ‘t Kievietsei op zoek naar blaadjes, eikels en kastanjes.

Het heerlijke weer vergezelde dit team in kleurrijke kaplaarsjes de hele dag en de kleintjes konden er geen genoeg van krijgen. Ze renden door het speelbos, sprongen op bomenstammen, liepen door gigantische waterleidingbuizen en, uiteraard, genoten ze van het spelen met elkaar. Het was lopen, rennen, springen, klimmen en klauteren! Iedereen had het ontzettend naar zijn zin en er werd ook wat lekker warms gedronken in het bos.

Ook de ouders van de peuters hadden een groot wandelplezier. Zo konden ze elkaar nog beter leren kennen en bijpraten over de nieuwe dingen die hun kindjes op school hebben geleerd.

Daarna hebben de peuters heerlijke pannenkoeken gegeten bij boerderij Meyendel. Met het emmertje en het buikje vol eindigde deze mooie ochtend! www.kievietschool.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top