Skip to content

La Porcelano aan kop bij verkiezing Gezelligste Winkel gemeente Wassenaar

29 november 20152 minute read

Wassenaar – De Verkiezing van de Gezelligste Winkel is in volle gang. De eerste tussenstand is bekend gemaakt en daarin staat La Porcelano bovenaan. Wint La Porcelano de titel of worden ze nog ingehaald door één van de andere winkels? Er is nog helemaal niets beslist want er kan nog tot en met 20 december 2015 gestemd worden. Ga daarvoor naar www.gezelligstewinkel.nl

In de gemeente Wassenaar zijn er straks twee winnaars. De winkel met de meeste stemmen en de winkel met het hoogst gemiddelde cijfer. Dit kan natuurlijk ook dezelfde winkel zijn. De gemeentewinnaars maken automatisch kans op de provinciale en landelijke titel. De winnende winkels kunnen rekenen op veel publiciteit, trotste medewerkers en meer klanten. “Het is een spannende verkiezing waarbij iedere stem telt. Bij het uitbrengen van een stem worden rapportcijfers gegeven voor sfeer, medewerkers, prijs-/kwaliteitsverhouding en klantvriendelijkheid.

Stemmers
Mensen die stemmen kunnen mooie prijzen winnen zoals een Smart Watch, een hotelovernachting voor 2 personen en een dagje wellness voor 2 personen.

Goede doel
KiKa is het goede doel dat aan de verkiezing verbonden is. De partners van de verkiezing doneren voor iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven om nieuwsbrieven van partners te ontvangen en voor iedere stem die per SMS wordt uitgebracht € 0,05 aan KiKa. Stichting KiKa zet zich in voor de strijd tegen kinderkanker. De cheque met de totale opbrengst van de verkiezing wordt tijdens de Award Uitreiking aan KiKa overhandigd.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top