Skip to content

Born 2B Alive Dance-­Classics Party in Restaurant de Schulpwei

3 december 20152 minute read

Wassenaar – Zaterdagavond 28 November J.L. was in familie restaurant de Schulpwei de 1ste editie van het Born 2B Alive Dance-­Classics feest.

Nadat alle tafels en stoelen eruit waren kon het restaurant omgetoverd worden tot een waar danspaleis. Kosten noch moeite werden gespaard en er werd zowel naast professioneel licht en geluid ook nog een verlichte dansvloer neergelegd zoals je die kent uit Saturday night fever.

Rond 21.15 kwamen de eerste mensen al binnen en de sfeer zat er al meteen goed in, het duurde daardoor ook niet lang voordat de vloer gevuld werd en zo ook tot het eind van het feest bleef. Van Trammps tot Donna Summer en van Pitbull tot Shakira, alle grote danshits van de 70’s tot nu kwamen op die avond voorbij. Het is dus ook niet zo gek dat er alweer een nieuwe datum vast gezet is voor het volgende Dance Classics feest in Wassenaar en wel 26 Maart 2016 op deze locatie.

Check ook onze facebook pagina “Born 2B Alive Dance-­Classics Party” voor alle info over onze feesten en natuurlijk voor de foto’s die erop komen. Dj Vince en Dj Pascal kijken zeer tevreden terug op deze eerste editie , Wij zijn erg blij met deze enorme opkomst , die overigens binnen 14 dagen uitverkocht was. Wij zagen alleen maar blije en dansende mensen dus ons doel is zeker bereikt. Op naar 26 Maart 2016 voor een nieuw Born 2B Alive Dance-­‐Classics feest, aldus de 2 Dj’s.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top