Skip to content

Laatste mogelijkheid……

4 december 20152 minute read

Wassenaar – Een prachtig mooi gezicht om dit boek op uw deurmat aan te treffen. Maar daar moet u wel iets voor doen. Velen hebben dat al gedaan door het boek ‘de Rooie buurt…zoals het was in de jaren ’50 en ’60’ aan te schaffen. En zij die het hebben gelezen willen graag nog een boek voor familieleden die elders in Nederland zijn gaan wonen. Dit boek werd verzonden tussen Groningen en Maastricht, ja zelfs ver daar buiten (Thailand, Nieuw Zeeland, Canada en de Verenigde Staten van Amerika). Velen werden na het lezen door anderen getipt om het boek aan te schaffen. Tot nu toe hebben meer dan 350 boeken een nieuwe eigenaar gevonden. Dat betekent, dat er straks een heel mooi bedrag kan worden overhandigd aan de Stichting Dinka van Kimberley Zandvliet.

Zij die het nog niet hebben aangeschaft hebben nog de gelegenheid om voor dinsdag 15 december 2015 een aanvraag te doen, daarna is het echt afgelopen! U kunt dit doen door een bedrag van € 23,95 over te maken op rek.nr. NL 14 INGB 0758 4758 45 t.n.v. P. Knijnenburg te Wassenaar, vergeet niet uw adres erbij te vermelden!, of telefonisch bestellen op 06-34622457 (Maarten Kerkvliet) of 070-5117911 (Peter Knijnenburg). U moet het dan wel zelf komen afhalen voor de prijs van € 19,95.

U een prachtig bezit rijker en kansarme kinderen in Tanzania een vooruitzicht op te groeien in betere omstandigheden met veilig onderdak, liefde en een geschoolde toekomst in een beter bestaan. Laat het niet bij een mooie kerstgedachte maar schaf het boek aan en u doet werkelijk iets goeds! Ons streven is: een verkoop van 450 boeken over de ‘nostalgische’ jaren ’50 en ’60 in de Rooie buurt. Helpt u mee om aan dit prachtige aantal te komen?

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top