Skip to content

Word Vrijwilliger! Week 50 2015

8 december 20152 minute read

Wassenaar – Wil je actief deelnemen in en bijdragen aan de Wassenaarse samenleving? Meedoen in onze Nederlandse participatiemaatschappij? Vrijwilligers weten al lang hoe waardevol en belangrijk hun bijdrage is. En hoeveel voldoening vrijwilligerswerk geeft. Of je nu oud of jong bent, hoog- of laagopgeleid, veel of weinig tijd hebt, er is voor iedereen passend vrijwilligerswerk. Kijk op de website van de Vrijwilligerscentrale Wassenaar (VCW), het steunpunt voor vrijwilligerswerk in ons dorp: www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Daar vind je steeds zo’n 100 openstaande vrijwilligersvacatures in Wassenaar e.o. Doe je mee met de duizenden Wassenaarders die al actief zijn als vrijwilliger. Welke vrijwilliger schuilt in jou?

• Vrijwilligers voor opvang van vluchtelingen (vacaturecode A 000): Wil je een bijdrage leveren aan activiteiten die door diverse organisaties voor vluchtelingopvang in Wassenaar worden georganiseerd? Neem contact op met de Vrijwilligerscentrale voor de mogelijkheden.
• Penningmeester St. Gehandicapten Wassenaar (vacaturecode B 084): Zet je in om Wassenaarse gehandicapten zo goed mogelijk aan het openbare leven deel te laten nemen. Kom deze actieve stichting versterken als penningmeester.
• Consulente Vrijwilligerscentrale Wassenaar (vacaturecode B 068): Voor de eigen organisatie is de Vrijwilligerscentrale op zoek naar een sociaal vaardige en enthousiaste collega. Kom jij ons helpen om aspirant vrijwilligers aan een geschikte “job” te helpen?

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Neem vrijblijvend contact op met de Vrijwilligerscentrale. Naast bovenstaande vacatures, kun je kiezen uit de categorieën Welzijn en Zorg, Bestuur en Administratie, Chauffeurs, Dier, Natuur en Milieu, Sport en Recreatie, Kunst en Cultuur, Fondsenwerving en Goede Doelen, Voorlichting en Communicatie, Vakantiebegeleiding en Onderhoud en Techniek. Ontdek de vrijwilliger in jezelf. Ga langs in de Van Heeckerenstraat 2, stuur een email naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl of bel 511 31 33. Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur. Kijk in de vacaturemappen bij de Bibliotheek of het Gemeentehuis.

Tags

VCWVrijwilligerWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top