Skip to content

Creamiddag op de Kievietschool in het teken van Kerst

22 december 20152 minute read

Wassenaar – Vorige week maandagmiddag vond de jaarlijkse creamiddag plaats op de Kievietschool. Alle kinderen werken dan groep doorbrekend aan een kunstwerk met de thema’s ‘Kerst’ en’ Oud & Nieuw’. In het lokaal van groep drie werden prachtige kerststukjes gemaakt. Natuurlijk werden de stukjes versierd met allerlei kerstattributen, zoals kleine kerstballen en mooie sterren. In het lokaal van groep 5 werden van lege eierdozen arrensleeën gemaakt. Eerst moesten de kinderen de doos bruin verven, waarna er rendieren gemaakt werden van papier en voor de arrensleeën werden gezet.

In het lokaal van groep 7/8 werd een echte kerstkrans gemaakt, terwijl in groep 7 prachtige kerststerren werden gevouwen. In het lokaal van groep 6 werd er gewerkt met het thema ‘Oud & Nieuw’. De kinderen kregen allemaal een stuk karton en een spons. Eerst moesten ze het stuk karton tamponeren, om er vervolgens vuurpijlen op te plakken van wc-rolletjes. Als laatste stap mochten ze met wasco nog een wens opschrijven.

Van het knutselen krijg je het warm, dus werd er rond twee uur even lekker buiten gespeeld. Na een kwartiertje ging iedereen weer terug naar het lokaal om het werkje af te maken. De eindresultaten mochten er zeker zijn, want de kinderen gingen met prachtige kunstwerkjes weer terug naar hun eigen groep! Alle kinderen van de Kievietschool zijn echte knutselkanjers! Iedereen is klaar voor de feestdagen! De Kievietschool wenst u hele fijne feestdagen toe! Meer informatie op www.kievietschool.nl

Tags

KerstWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top