Skip to content

Met Jezus heb je pas echt een kerst man

23 december 20152 minute read

Wassenaar – Aanstaande vrijdag is het alweer kerst. De tijd vliegt voorbij, heerlijk vakantie voor de kinderen en voor vele anderen. Het einde van het jaar 2015 komt met rasse schreden dichterbij. Kerst, de tijd van het jaar waarin veel draait om gezelligheid, lekker eten en lichtjes et cetera. Op eerste kerstdag is er ook een samenkomst bij de Evangeliegemeente Wassenaar. Deze samenkomst vieren we met kerstliederen, een kerstpreek en een heuse kerstbrunch! Een speciaal samengestelde band zal ons begeleiden bij de kerstliederen. Voor de kinderen is er een speciaal programma georganiseerd door de leiding van de kinderkerk van de Evangeliegemeente Wassenaar.

Gemeentelid Willem Tukker zal spreken tijdens de kerstdienst. Het thema voor de preek is een spreuk van Visje (de christelijke Loesje…) Met Jezus heb je pas echt een kerst man.

“Kerst is de tijd van het jaar waarbij iedereen lekker gaat eten, de huizen versierd en cadeautjes onder de boom legt.” zegt Willem. “We zingen en horen overal bekende kerstliedjes over het kindje Jezus in de kribbe. De kerstman heeft vanaf 1931 echt z’n intrede gedaan, toen Coca Cola de kerstman prominent gebruikte in een reclame campagne. Ik hoop aanstaande vrijdag aan de hand van het kerstverhaal te laten zien dat Jezus de echte kerst man is. Niet met een dikke buik en een arrenslee, maar geboren in een stal. Aangekondigd door een engel: Wees niet bang, want ik kom jullie goed nieuws brengen, dat het hele volk met grote vreugde zal vervullen: vandaag is in de stad van David jullie redder geboren. Hij is de Messias, de Heer.”

Iedereen is van harte welkom, om 10.30u start de samenkomst in het Deylercentrum (Hofcampweg 3) in Wassenaar.
Voor meer informatie kijk op: www.egwassenaar.nl

Tags

KerstWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top