Skip to content

Team éénxfflopen en de Roparun

18 februari 20153 minute read

Wassenaar – Het grotendeels Wassenaarse team éénxfflopen gaat, zoals eerder gemeld, deelnemen aan de Roparun 2015. Deze estafetteloop wordt gehouden van 23 t/m 25 mei 2015. De af te leggen afstand tussen Parijs en Rotterdam is meer dan 500 km.

Wie gaan meedoen aan deze ultieme prestatie?
Het éénxfflopen team bestaat uit 25 enthousiastelingen. Daarin zitten acht lopers/sters, acht fietsers/sters, twee verzorgers/sters, drie chauffeurs, één fotograaf en drie cateraars.

Ik stel ze aan u voor:
– de lopers/sters: André Akerboom, Björn Donnars, Caroline van Weerlee, Guido van Kesteren, Jan-Reiner Meijer, John van der Laan, Siebe Offereins en Wim Koenen.
– de fietsers/sters: Anika Vermey, Arnold Vellinga, Bert Donnars, Els van Deursen, Marijke Lips, Sandra Donnars, Suzanne Gordijn en Thon Trügg.
– de verzorgers/sters: Irene de Jong en Hans Metten.
– de chauffeurs: Denise Donnars, Ger van Weerlee en Ron Slootweg.
– de fotograaf: Marco den Engelsman
– de cateraars: Jolanda van Vliet, Laurie Lips en Suus van Weerlee.

Voorwaar een dapper gezelschap, dat vrolijk poseert op bijgevoegde foto.

De lopers/sters lopen in totaal 65 km en worden begeleidt door een fietser/ster voor en achter zich, die tevens de route aangeven. Een loper/ster loopt twee kilometer en wordt daarna afgelost door de volgende loper/ster. De afgeloste loper/ster neemt plaatst in de volgauto tot aan de volgende loopbeurt. De lopers/sters en fietsers/sters zijn herkenbaar aan vesten met knipperende lampjes die een rood licht uitstralen. Vooral ’s avonds en ’s nacht is dat van groot belang voor de veiligheid op de weg.

Waarom doen zij mee? Het team éénxfflopen zet zich in om, door een sportieve prestatie te leveren, geld bijeen te brengen om de kwaliteit van het leven van kankerpatienten te verbeteren. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Naast de sportieve inspanning levert het team éénxfflopen ook een inspanning om geld op te halen voor het doel. Dat doet zij door het organiseren van allerlei acties zoals het organiseren van een Roparundiner en verkoop van goederen, zoals zelf gemaakte kaarten, o.a. op een braderie tijdens Koningsdag.

Maar een belangrijke financiële bijdrage kan worden geleverd door bedrijven, detailzaken en instellingen. Zij kunnen een donatie geven aan de Roparun, dat heel veel geld nodig heeft voor mensen met kanker voor wie het leven nog enigszins veraangenaamd kan worden. Heel veel doelen, zoals inloophuizen, hospices en de stichting haarwensen, rekenen op uw steun. Vele bedrijven zijn al benaderd, kom nu over de brug. Het team éénxfflopen heeft tot nu toe € 9965,50 opgehaald. Dat kan en moet veel meer worden. Wij roepen u daarom op met het team éénxfflopen zoveel mogelijk geld voor deze en honderden andere doelen bijeen te brengen. Wij leveren de prestatie, u de beloning.

Voor uw bijdrage bieden wij u:
– vermelding op onze website www.eenxfflopen.nl;
– grote sponsors worden vermeld op deze website met link naar de eigen website;
– vermelding op de sportkleding die tijdens de Roparun wordt gedragen.

Doneer de Roparun door een overboeking op bankrekening NL90INGB0006662494 t.n.v. éénxfflopen te Leiderdorp.
Hartelijk dank voor uw steun en bijdrage.

Nadere info over het team éénxfflopen bij Bert Donnars, tel. 06-38747415 en Jolanda van Vliet tel. 06-6491585 (beiden na 18 uur s.v.p.) en op www.éénxfflopen.nl.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top